قطع برق در اسپانیا ۴۰۰ میلیون یورو به اقتصاد خسارت زد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۶۸۲

قطع برق در اسپانیا ۴۰۰ میلیون یورو به اقتصاد خسارت زد

بزرگترین قطع برق در تاریخ اسپانیا باعث کاهش ۳۴ درصدی مصرف خانوار‌ها و زیانی معادل ۴۰۰ میلیون یورو به اقتصاد این کشور شد.
قطع برق در اسپانیا ۴۰۰ میلیون یورو به اقتصاد خسارت زد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ بزرگترین قطعی برق در تاریخ اسپانیا منجر به از دست رفتن نزدیک به ۴۰۰ میلیون یورو (۴۵۴ میلیون دلار) از اقتصاد این کشور شد، طبق برآوردهای بزرگترین بانک محلی این کشور.

به گزارش «بلومبرگ»، مصرف خانوارهای اسپانیایی در تاریخ ۲۸ آوریل گذشته، به دلیل قطع برق گسترده در بیشتر نقاط اسپانیا، ۳۴ درصد کاهش یافت. این برآورد اولیه توسط بانک «کایکسَا» صورت گرفته است که بر اساس استفاده از کارت‌ها، خریدهای آنلاین و برداشت از خودپردازها انجام شده است.

این کاهش تا حدی در روزهای بعد جبران شد، اما هنوز هم مصرف خالص نسبت به سطح معمولی ۱۵ درصد کاهش یافته است.

 

اثر قطع برق بر تولید ناخالص داخلی اسپانیا

 

بانک در گزارشی اعلام کرد: «ما برآورد می‌کنیم که قطع برق تأثیر یک‌بار مصرفی بر تولید ناخالص داخلی ربع سال خواهد گذاشت که کمتر از یک‌دهم درصد از GDP خواهد بود، یعنی کمتر از ۴۰۰ میلیون یورو.»

این برآورد ممکن است با جمع‌آوری داده‌های بیشتر تغییر کند.

چندین منطقه در اسپانیا، پرتغال و فرانسه شاهد قطع برق گسترده‌ای بودند که باعث اختلالات بزرگی در زیرساخت‌های حیاتی از جمله فرودگاه‌ها و تأثیراتی بر حمل‌ونقل در این کشورها شد.

در بیانیه‌ای رسمی، شرکت «ای-ریدیس» پرتغالی، تأمین‌کننده ملی انرژی، اعلام کرد که علت این قطع برق به «عیب در شبکه برق اروپا» برمی‌گردد.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار